Over Bankhoezenwinkel.nl

Bankhoezenwinkel.nl is onderdeel van MeubelVisie.nl. Bij MeubelVisie draait het vooral om het repareren, reinigen en onderhouden van meubels.

Voordat je bij het stadium reinigen en repareren aankomt zijn er nog een aantal stappen die je kunt ondernemen om te voorkomen dat je een meubel moet reinigen of repareren. Dat is dan ook de reden dat we de Bankhoezenwinkel.nl gestart zijn.

Onze meubelhoezen zorgen ervoor dat het stadium reinigen en repareren kan worden uitgesteld en dat is weer goed voor het milieu en natuurlijk ook voor je portemonnee.

Logo van MeubelVisie

“Meubelhoezen zijn goed voor het milieu en je portemonnee”

Man trekt aan de bankhoes terwijl de vrouw op de bank zit. De hoes blijft gewoon zitten.

Kwaliteit

Meubelhoezen worden steeds populairder maar de kwaliteit van deze hoezen is niet altijd even goed. Hierbij doelen we dan vooral op de bankhoezen die uit China komen. Vaak kun je die heel goedkoop bestellen via AliExpress of soortgelijke websites maar het resultaat is meestal teleurstellend. Als je daarna een van onze hoezen aanschaft merk je meteen het verschil in kwaliteit!

De hoezen uit China zijn vaak heel dun, hebben geen mooie pasvorm en blijven door de goedkope schuimrollen slecht zitten. Dat is bij onze hoezen niet het geval. Onze hoezen zijn van dikke kwaliteit stof en worden gemaakt in Spanje. Door een speciale krimpbehandeling blijven ze na vele malen wassen nog steeds een perfecte pasvorm houden.

“We scoren niet voor niets een 9,5!”

Wat vinden anderen van ons

Al onze reviews hebben we verzameld bij deze website. We vinden het belangrijk dat klanten blij zijn met onze hoezen en dat we een bijdrage kunnen leveren aan het milieu.

In ons bedrijf werken we zo duurzaam mogelijk en daarom bieden we ook gratis kleurstalen aan. Zo weet je zeker kleur je in huis krijgt en maken we de kans kleiner dat het product retour gestuurd moet worden. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier ?!

Man op roze bank terwijl vrouw aan een bankhoes trekt