0

Disclaimer voor Bankhoezenwinkel.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van Bankhoezenwinkel.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Bankhoezenwinkel.nl. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bankhoezenwinkel.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Bankhoezenwinkel.nl.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Bankhoezenwinkel.nl te mogen claimen of te veronderstellen.

Bankhoezenwinkel.nl streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Bankhoezenwinkel.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Bankhoezenwinkel.nl op deze pagina.

Contact

Heeft u nog andere vragen? Neem dan even contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder!


Tevreden klanten


Showroom bezoeken

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek onze showroom!

Musicalstraat 3b
1323VR Almere
© 2024 Bankhoezenwinkel.nl
Gemaakt door: Anna-Webdesign
De waardering van bankhoezenwinkel.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 410 reviews.
0
    0
    Je winkelwagen
    Je hebt geen productenTerug naar de winkel